het ervaren van een intieme liefdesrelatie vanuit de verbinding met jezelf

Ontdek hoe je in de dynamiek met de ander bij jezelf kan blijven en toch die diepe verbinding kan ervaren, zonder onzeker, afhankelijk of angstig te worden.

  • Je bent constant bang dat de ander jou verlaat, waardoor je voortdurend onzeker en niet jezelf bent. 
  • Je hebt in je vorige relaties ervaren dat je behoorlijk bent gekwetst, waardoor je nu snel achterdochtig bent en moeite hebt met vertrouwen.
  • Na weken daten met die leuke man/vrouw word je voor de 3de keer afgezegd, waardoor je ineens ziet dat je al veel te lang aan het tolereren bent hoe dit contact verloopt.
  • Je ervaart altijd een sterke aantrekkingskracht in het begin van een relatie, maar naar verloop van tijd verdwijnt deze en ervaar je de aantrekking met iemand anders, waardoor je enorm in de war raakt over wat je wil.
  • Je merkt dat je je ongemakkelijk voelt bij het aangeven wat je niet fijn vindt in de relatie, omdat je bang bent dat de ander dan boos wordt en je afwijst, waardoor je consessies blijft doen en jezelf wegcijfert.
  •  
Waarom is het zo moeilijk bij jezelf te blijven in een liefdesrelatie?

Waar komt je verlatingsangst vandaan?

Waarom gaat een diepe verbinding en een gigantische aantrekkingskracht vaak gepaard met afhankelijkheid en het verliezen van jezelf?

Waarom heb je nog niet die ene partner gevonden?

Waarom aantrekkingskracht en verliefdheid niet is wat je denkt

Wat je moet weten over jezelf voor de ultieme liefdesrelatie

In het webinar "het ervaren van een intieme liefdesrelatie vanuit de verbinding met jezelf" zal je onder andere antwoord krijgen op deze vragen, zodat je stappen kan maken in het aangaan van een intieme liefdesrelatie.

Meld je aan voor het webinar en bemachtig je plekje! En geef het door aan iedereen die wat hulp in de liefde kan gebruiken!

het ervaren van een intieme liefdesrelatie
vanuit de verbinding met jezelf

Ontdek hoe je in de dynamiek met de ander bij jezelf kan blijven en toch die diepe verbinding kan ervaren, zonder onzeker, afhankelijk of angstig te worden.

Datum: dinsdag 27 oktober
Tijd: 19:30h
Duur: 1,5 met Q&A