Meer zelfvertrouwen,
innerlijke rust,
vrijheid en helderheid.

van overleven
naar Zijn

In de basis is het leven leuk...

wanneer je met eenvoud naar het leven kan kijken. In de praktijk blijkt dat we het leven en onszelf juist als complex zien. Hierdoor ervaren we disbalans, pijn, onmacht, onrust en angst. Óf we hebben juist moeite met het toelaten van emoties en met het in contact komen met ons gevoel. We lopen tegen problemen aan bij het maken van keuzes, in relationele sfeer, bij het maken van echte verbinding of in contact met onze familie. 

Wat maakt dat we het leven niet altijd simpel kunnen zien?

waarom is een coach voor jou belangrijk

Je staat midden in het leven, maar het voelt niet zo. Je mist een bepaalde vorm van diepgang of je mist een persoonlijke missie, waar je energie van krijgt en wat je voldoening geeft. Het is mistig op dit moment en je wilt graag helderheid en innerlijke rust ervaren. Je bent op zoek naar een klankbord, iemand die echt naar je luistert, eerlijk en open is en zonder oordeel naar je kijkt. Iemand die je helpt keuzes te maken afgestemd met je hart. Op deze manier wil je ook ontdekken wat je leuk vindt en wat je drivet. 

Op het gebied van relaties mis je een bepaalde vorm van intimiteit. Je mist een oprecht seksueel verlangen of je ervaart dat je het eng vindt om dit met één persoon aan te gaan. Je bent misschien juist op zoek naar een partner, maar je komt de ware niet tegen of je ervaart een fijne relatie, maar je blijft het lastig vinden om met elkaar in verbinding te blijven en samen te creëren.

Je wilt in staat zijn te voelen wat je nodig hebt in elk moment. En je wilt weten hoe deze behoeften te bevredigen. Of – net zo belangrijk – jezelf kunnen opvangen wanneer je behoeften niet bevredigd kunnen worden. 

In jouw traject bewandel je de weg naar zelfacceptatie, vrijheid en innerlijke rust. Vanuit daar gaan we visualiseren en creëren. Dit kan zijn op zowel persoonlijk vlak als op werkgebied. Een duidelijke (ziels)missie ontstaat

wat kan ik voor jou betekenen

Blijven voelen en verbinden is de uitdaging in onze Yang gestuurde maatschappij. Dit betekent dat we alle emoties in hun pure vorm gaan aankijken: blijheid, vreugde, maar ook pijn, verdriet en angst. Acceptatie van deze emoties zorgt voor verbinding en verbinding voor diepgang, vreugde, innerlijke rust en levenslust. Vanuit deze kern kan alles ontstaan: creativiteit, je eigen missie, (natuurlijke) geldstromen, maar ook intimiteit, liefde en seks. 

Als ik coach help ik je bij het ontdekken van je daadwerkelijke behoeften in het Nu. Dit doen we door te kijken naar stressvolle situaties in het heden en de overtuigingen en gedachten die daar spelen. Hoe interpreteer jij de wereld, de ander en jeZelf? Op welke manier – met welke mechanismen – houd je jezelf tegen van voelen, verbinden, leven in overvloed en waarom? We kijken naar de relatie met anderen en gebruiken dit als spiegel om te kijken naar de relatie met jezelf. We bespreken je angsten en je dromen. 

Je gaat opnieuw contact maken met je gevoelswereld, zodat je dichterbij jezelf komt te staan. Stap voor stap verstevig je.

Wat mijn klanten zeggen

productafbeelding online training schaamteloos jezelf zijn

Ontzettend waardevol en verhelderend, Noeska heeft mij echt verder geholpen

Ik heb bij Noeska een aantal coachingsessies gedaan en vervolgens ook haar Instagramcursus. De beste investering in mijzelf tot nu toe! Vanaf het eerste moment voelde ik mij op mijn gemak bij Noeska, waardoor ik grote stappen heb kunnen zetten en inzichten heb gekregen over mezelf. Ik vind het ongelooflijk hoe ik dankzij Noeska haar begeleiding mijn onderliggende patronen heb leren kennen. The Work is een methode die ik nu regelmatig gebruik als ik even vastloop. Naast The Work heb ik ook veel praktische tips gekregen over hoe je met bepaalde situaties om kan gaan. Aangezien ik weet wat ze in huis heeft heb ik zonder aarzeling de online training aangeschaft en gevolgd. Ook heel blij mee; vooral wanneer je al een aantal coaching sessies hebt gedaan. Heel erg fijn dus! En ook een hele fijne gedachte dat je altijd bij haar terecht kunt wanneer je behoefte hebt aan nog een sessie. Blij dat ze op mijn pad is gekomen.
- Amsterdam
productafbeelding online training schaamteloos jezelf zijn

Fijne, verhelderende, concrete coaching!

Mijn ervaringen met Noeska Adriana Coaching zijn meer dan positief. Noeska is een sterke coach die precies ziet waar je pijnpunten zitten en je zelf laat inzien waar de schoen wringt. Complexe situaties weet ze binnen 1 sessie inzichtelijk te maken en accepteerbaar. Waar ik 15 jaar therapie voor heb gevolgd is bij mij in een paar sessies bij Noeska opgelost.
- Amsterdam
productafbeelding online training schaamteloos jezelf zijn

Een leerzame reis naar jezelf

Sinds ik bij Noeska sessies heb is er een nieuwe wereld voor mij open gegaan. Die naar mijzelf en naar anderen. Noeska is warm en lief persoon en ik voel mij thuis bij haar. Met The Work en haar manier van coachen leer je elke keer weer iets nieuws over jezelf en anderen. Je leert niet naar andere te wijzen maar naar jezelf en je verlicht je gedachtes en daarbij je hele manier van leven. Iedereen heeft zo een coach nodig in het leven! Dankjewel Noeska voor alles en ik kijk er naar uit om nog meer van je te leren 😘❤
- Amsterdam
productafbeelding online training schaamteloos jezelf zijn

Verhelderend en verlichtend.

Noeska laat me situaties op een andere manier bekijken. Denkt goed mee, geeft mij vertrouwen (in mezelf) en is vooral ook een hele fijne sparringpartner. Ik heb ook door haar echt langzittende frustraties kunnen loslaten.
- Amsterdam
productafbeelding online training schaamteloos jezelf zijn

De beste investering die ik in jaren in mezelf heb gedaan!

Haar coaching met woorden omschrijven doet Noeska eigenlijk tekort. Je moet het ervaren en ik weet zeker dat iedereen er baat bij zou hebben. Dit is coaching zoals het bedoelt is, Noeska begeleid je in een proces van reflecteren op jezelf, open en eerlijk de (soms pijnlijke) confrontatie met jezelf aangaan. Antwoorden die je eigenlijk altijd al in je had komen naar buiten en dat is super verhelderend en verlichtend. Een oude last die ik mijn hele leven al mee zeulde, is eindelijk van mijn schouders af. Dankzij de sessies met Noeska weet ik dat alles wat ik nodig heb in mezelf zit en heb ik weer 100% vertrouwen in mezelf. Een sessie bij Noeska boeken is investeren in jezelf en in je eigen geluk!
- Heemskerk

Wat levert mijn coaching jou op?

MIJN AANBOD

Je start bij mij het traject Op weg naar moeiteloos je ware zelf zijn en je gaat hierbij een ‘samenwerking’ aan voor minimaal 6 maanden. Onze samenwerking vraagt commitment en structuur. Hiermee waarborg ik (een deel van) de veiligheid, die ik belangrijk acht gedurende het traject. Ik wil je frequent zien. Elke week of elke 2 weken. Het gaat erom dat je met elke emotie, elke gemoedstoestand, elke ‘struggeling’ bij me terecht kan en je aan de afspraak houdt. Consistentie, focus en vertrouwen zie ik als belangrijke elementen om het traject zo succesvol mogelijk te laten verlopen. We gaan echt alles opengooien. Geen half werk

REGULAR of INTENSIVE

 • 12 of 20 persoonlijke coachingsessies van 1,5 uur. De sessies vormen de basis van je traject. We plannen ze van tevoren in. Het liefst elke week op dezelfde dag en hetzelfde tijdstip.
 • Toegang tot mijn online platform Meer Jezelf Zijn op Huddle gedurende je traject. Je vindt hier een besloten community met andere coachees die hetzelfde traject volgen.
 • 3 boeken gericht op het achterhalen van je kindpijn, trauma’s en jeugdillusies.
 • Een persoonlijke werkmap met alle benodigdheden voor het werken met de methode The Work
 • Je eigen casemanager met wie je de planning van alle sessies in orde gaat maken!

BREAK open sessie

doe een aanvraag

Vul onderstaand formulier in en ik neem contact met je op.

Traject REGULAR

3 maanden, elke week een sessie
3.570 Of 595,- per maand
 • Uitgebreide intakesessie (break open sessie)
 • In totaal 12 sessies van elk 75 minuten
 • 3 prachtige boeken die jouw leven in een compleet ander perspectief plaatsen
 • Je persoonlijke (fysieke) werkmap met een volledige uitleg over de methode The Work (Byron Katie)
 • Een veilige, fijne plek waar je op een vast moment altijd terecht kan

Traject INTENSIVE

5/6 maanden, elke week een sessie
6.170 Of 1.030 per maand
 • Uitgebreide intakesessie (break open sessie)
 • In totaal 20 sessies van elk 75 minuten
 • 3 prachtige boeken die jouw leven in een compleet ander perspectief plaatsen
 • Je persoonlijke (fysieke) werkmap met een volledige uitleg over de methode The Work (Byron Katie)
 • Een veilige, fijne plek waar je op een vast moment altijd terecht kan
POPULAIR