WEBINARS

Momenteel staan er geen webinars op de planning. Houd mijn social media in de gaten voor nieuwe webinars. Wil je ook via de mail op de hoogte gehouden worden? Schrijf je dan hieronder in!

WEBINAR

Durven zeggen wat je er op je hart ligt, zonder angst voor afwijzing

maandag 28 juni 19:30

Alles durven zeggen, zonder angst voor afwijzing en zonder je in te houden of woorden in te slikken. Van conflict naar verbinding door een open en liefdevolle communicatie, dat willen we toch allemaal? 

Ken je dat gevoel dat je nu echt gaat zeggen wat je er op je hart ligt en dat je het gesprek al helemaal hebt afgespeeld in je hoofd, maar puntje bij paaltje lukt het gewoon niet. Je krijgt de woorden niet uit je mond en je wuift je gevoel weg of je laat je misschien wel onder sneeuwen door de woorden van de ander. 

Super frustrerend!

We wensen allemaal een fijne, open en heldere communicatie in onze relaties, waarin we alles durven te zeggen en naar elkaar luisteren, maar waarin we ons ook begrepen en  gehoord voelen. Vanuit deze communicatie zal je merken dat er verbinding is.

Of beter gezegd: je voelt de verbinding die er al die tijd al was. 

Het kan. Op deze manier communiceren, in al je relaties, maar hier is het één en ander voor nodig. Niet per se van de ander. Maar van jou. Naar jou. Vanuit jou. 

Het is niets wat je niet al hebt. Echter is de kunst te kijken wat je in de weg staat echt vanuit je hart te spreken!

Je hebt maar één iemand nodig voor een open en liefdevol gesprek.
Dat klinkt misschien gek, maar hier leg ik je alles over uit in deze nieuwe webinar.

Enkele reacties van eerdere deelnemers

“Ik heb je webinars als zeer waardevol ervaren.”

“Al eerder een van je webinars gevolgd en je biedt zo veel waarde.”

“Zo waardevol wat je deelt steeds!”

“Veel waardevolle informatie en interactief en daarmee persoonlijk.”

je herkent je in hierin...

 • Je merkt dat je vaak woorden inslikt, waardoor je nooit echt zegt wat je zou willen zeggen.
 • In relaties vind je het lastig aan te geven wat jij wilt, waardoor je vaak meegaat met de ander, maar de verbinding met jezelf verliest.
 • Of je ervaart een fijne relatie, maar je blijft het lastig vinden om open naar je partner te zijn en je gevoel te delen.
 • Echt goed met iemand praten lukt vaak niet, het loopt uit op ruzies en weglopen, waardoor je niet nader tot elkaar komt en met elkaar groeit.
 • Je weet vaak wel wat je voelt, maar je durft je niet te uiten. Je bent bang voor de afwijzing, waardoor je belangrijke gesprekken niet aangaat.
 • Je merkt dat je in sommige situaties overvallen wordt door emoties en je trekt je dan terug en zegt niets meer, uit angst te huilen.
 • Je merkt juist dat je weinig voelt, slecht contact kan maken met je gevoel en je weet hierdoor eigenlijk helemaal niet wat je moet zeggen.
 • Je merkt op dat je moeite hebt om bij jezelf te blijven en echt eerlijk te zijn, waardoor je niet trouw bent aan jezelf.
 • Je voelt veel onzekerheid, waardoor je je niet staande kan houden bij belangrijke beslissingen, overwegingen en in een gesprek met een ander.

Stel je voor dat je ..

 •  …een relatie ervaart waarin je voelt dat je alles kan bespreken, waardoor je goede gesprekken hebt en elkaar door de jaren heen leert begrijpen
 •  …in kan checken bij jezelf in elk moment en steeds beter kan voelen wat je nodig hebt en dit kan aangeven
 • …in staat bent steeds meer en beter bij je emoties te blijven als je ze voelt, waardoor je er ook steeds beter woorden aan kan geven en je kan uiten.
 • …in moeilijke tijden of minder intieme periodes met je partner kan delen wat er speelt, hoe je je voelt en welke behoeften je hebt, waardoor je weer naar elkaar toe kan bewegen.
 • ..weet wat je eigen pijnpunten – je oude wonden – zijn en je hiervoor mildheid en compassie voelt, waardoor je steeds beter met jezelf kan omgaan en je begrijpt wat er in bepaalde situaties wordt geraakt.
 • …een fijne communicatie ervaart met al je relaties, privé en op werkvlak. Dat je ruimte voelt om naar elkaar te luisteren. Je best doet om elkaar te begrijpen, waardoor conflicten geen extreme ruzies worden, maar juist voor verdieping zorgen in de relatie. Het maakt zaken vrij!
 

Mis nooit meer een post

Schrijf je in voor ‘Inzichten van Noes’ en bewandel het pad naar moeiteloos jezelf zijn