Overwin je relatie-angst retraite

overwin je angst voor (en in) relaties

en krijg in 5 dagen grip op je verlatings- en bindingsangst

Dit retraite staat in het teken van...

jou én de manier waarop jij relaties aangaat. We gaan allemaal relaties aan vanuit onze allereerste ervaring met relaties; die met onze ouders/verzorgers. Door wat je meemaakt en alle ervaringen die daarop volgen ontwikkelen we een ‘relatiestijl’, ook wel hechtingsstijl genoemd. Dit is de manier waarop we verbinden met de ander (en vaak ook met onszelf).

Wil je meer fijne, liefdevolle, maar vooral gelijkwaardige relaties? Dan is het belangrijk om zicht te krijgen op je relatiestijl.

In deze 5-daagse retraite ontdek je jouw stijl en ga je naar huis met praktische handvaten!

Wanneer?
10 tot en met 14 november 2024
Waar?
Cabeceiros de Basto in Portugal, nabij Porto

De retraite vindt plaats op een krachtige plek midden in een prachtige vallei waar alle ruimte is om volledig te kunnen ontspannen en je over te geven aan wat nodig is. Er is een waardevol programma samengesteld waarbij we een balans bewaken tussen rust, tijd voor jezelf, interactief samenkomen en ontwikkeling op het thema relaties.

Het exclusieve retraite centrum ligt in het Noorden van Portugal nabij Porto bij het stadje Cabeceiros de Basto. Omgeven door een vrij uitzicht over de hele regio en de ruime omgeving vormt het hoofdgebouw het hart van het centrum. Ver weg van de drukte van alledag kan je hier in de helende natuur tot rust komen. Het retraitecentrum is gebouwd en geïnspireerd door de natuur en ligt aangrenzend aan Peneda Gerês National Park (Portugal’s grootste natuurreservaat en UNESCO biosfeerreservaat). In de vrije uren ontdek je de talrijke wandelpaden in de nabijgelegen bergen,  watervallen en loop je tussen de massieve bomen. 

Op het uitgestrekte landgoed vind je vele verborgen plekken om te ontdekken en je op te laden. Het betreft vijf hectare op een oude Quinta midden in de natuur, omringd door een rivier & een ijskoude, maar prachtige waterval. Je vindt er ruime groene terrassen, olijfbomen, een verwarmd zwembad en je kunt kiezen voor een heerlijke massage. Vele mogelijkheden om je terug te trekken in een oase van rust.

Meditatie

we starten de dag met meditatie en bewegen en we sluiten de dag af met yin yoga, meditatie of yoga nidra met als doel in contact komen met ons lichaam en onze gevoelens

Midden in een prachtige vallei

geniet van de waanzinnige natuur, mooie wandelpaden, natuurlijk ijsbad en rustgevende geluiden van vogels, kikkers en windgongen

Luxe verblijf

Een eigen slaapkamer in een grote bungalow, Mountain Lodge, met gedeelde faciliteiten als een badkamer, keuken, woonkamer en een buiten terras (met max 2 andere personen)

1-op-1 coaching

een persoonlijke coachingsessie waarbij je begeleid wordt in het helder krijgen van jouw hechtingsstijl en handvaten ontvangt voor hoe hiermee om te gaan

Groepssessies

staan in het teken van het openleggen en begrijpen van jouw hechtingsproblematiek, oefenen met contact en delen met de ander

Time to relax

er is ook tijd voor jezelf. Om te relaxen, lezen, mediteren, wandelen, zwemmen of verbinden met elkaar

Wie is Noeska

Noeska (38) werkt al 7 jaar als therapeut/coach in haar praktijk, deels in Amsterdam en deels in Zaandam. 

Ze begeleidt de (jonge) millenial die zichzelf wil verdiepen en zich emotioneel en mentaal verder wil ontwikkelen. De meeste clienten ervaren problemen op thema’s als liefdes – en vriendschapsrelaties, verstoorde relaties met ouders, burnout klachten, depressieve- of angstklachten of voelen weinig richting in dit leven.

Ze is opgeleid als The Work coach bij Byron Katie. The work is een methode waarmee je jouw belemmerende overtuigingen – ooit opgedaan in je jeugd – achterhaalt en aan de kaak stelt. De methodiek met de 4 vragen is allesomvattend en snijdt dwars door je ego. 

In de afgelopen jaren heeft Noeska zich meer verdiept in de psychotherapie en de psychoanalytische therapie. Inmiddels studeert ze Psychologie aan de Open Universiteit en neemt ze veel gedachtengoed mee uit de huidige psychoanalytische psychotherapie.

Als coach is Noeska eerlijk, recht voor z’n raap, maar vooral creëert ze de ruimte en veiligheid om zelf (nieuwe) inzichten te verkrijgen. Je leert je eigen emoties beter kennen en toelaten, omdat ze laat zien dat je niet de enige bent en dat het een logisch gevolg is van jouw situatie. Zo leer je taal te geven aan je innerlijke wereld en begrip en compassie op te brengen voor jezelf.

 “We kunnen onze jeugd niet ongedaan maken, we kunnen er wel voor zorgen dat het minder impact heeft op ons dagelijks leven als we ermee in contact komen en ermee leren leven”
Ik ben nu al fan! Het is echt leuk om op deze manier met andere ochtend gekkies samen te sporten! Met name de live sport momenten zijn heel fijn. Een stok achter de deur.
Annelies
Member
Ik had vanmorgen zo geen zin om te gaan sporten, maar toen ik even in de Hub ging kijken, werk ik zo enthousiast dat ik direct ben gaan bewegen!
Robin
Member
De DGM Hub stimuleert mij enorm. Wat was de workout vanmorgen lekker, ik ben zo enthousiast!
Karen
Member

Wil jij...

.. begrijpen waarom je vaak denkt dat jij fout bent of dat jij schuldig of niet goed genoeg bent, zodat je vaarwel kan zeggen tegen deze emoties

.. grip krijgen op je angst in relaties, zodat de angst het niet meer overneemt

.. meer zelfvertrouwen voelen bij het aangaan van relaties of bij het leggen van contact

.. beter bij jezelf kunnen blijven en grenzen kunnen aangeven ín een relatie

.. onder begeleiding leren woorden te geven aan wat je voelt, jezelf beter leren begrijpen en uiten

.. aanvoelen waar jouw échte behoeftes liggen en leren deze uit te spreken, zonder dat je je teveel voelt

.. minder onzekerheid ervaren in je relaties, zodat je echt kan genieten van het samenzijn

.. niet meer twijfelen aan je partner, zodat je tevreden kan zijn en kan bouwen aan een toekomst samen

Wat kan je in dit retraite verwachten..

Volledig opladen. Veel slapen, goed eten, rust en stilte ervaren, verbinden met anderen en met jezelf.

Dagelijkse beweging in de yoga studio afgestemd op jouw niveau. Naar eigen voorkeur wandelen en/of zwemmen.

Met een groep like-minded mensen leren en ontwikkelen. Oefenen met in verbinding met de ander jezelf kunnen zijn.

Vanuit jouw hart kunnen spreken en uiten. Denken, voelen en spreken op één lijn krijgen.

Een dagelijks incheck moment. Voelen en begrijpen waar jouw behoeften liggen in elk Nu.

Helderheid en duidelijkheid over jouw keuzes, jouw richting. Meer begrijpen over jouw binnenwereld.

Volledig opladen. Luieren bij het zwembad, wandelen, lezen of een duik nemen in het koude natuur water 

Je wordt begeleidt in het opbouwen van je eigen practice. Veel variaties komen aan bod voor een persoonlijke afstemming

Met een groep like-minded mensen leren en ontwikkelen. In de verbinding met de ander jezelf kunnen zijn

Vanuit jouw hart kunnen spreken en uiten. Denken, voelen en spreken liggen op één lijn

Een dagelijks incheck moment. Voelen en weten waar jouw behoeften liggen in elk Nu

Meer helderheid en duidelijkheid over jouw keuzes. Meer interne uitlijning

Een oase aan rust, adembenemende natuur en persoonlijke en afgestemde begeleiding voor jouw (relatie)angst

Leren en inspireren dat is wat Lienke met haar Dear Good Morning voor mij heeft gedaan. De hub is een mooie samenkomst van alles wat Lienke doet elke dag weer.
Tess
Member
Ideaal dat er ook een app voor is, kan ik er altijd bij!
Anouk
Member
Het is zo onwijs overzichtelijk
Lisa
Member

Vijf dagen volledig in de watten worden gelegd, zodat er alle ruimte is voor jou en je interne proces

Aanmelden

Boek je privé kamer en meld je nu aan.

De ruimte die je voelt biedt alle gelegenheid voor het krijgen van belangrijke inzichten

“We zijn met een intieme groep en er is begeleiding voor je proces waar en wanneer je wilt.”

5-daagse Overwin je relatie-angst retraite
10 – 14 november in Portugal

€ 1450 incl. BTW

De plek waar je waardevolle inzichten krijgt over je eigen (familie)systeem, waar jij je hele leven iets aan hebt

Wie zijn erbij in de week van 10 tot 14 september?

Noeska host de retraite. We zijn met een kleine intieme groep en vullen daarmee een deel van het terrein. De algemene voorzieningen zoals het zwembad en het hoofdgebouw worden ook gebruikt door andere retreat gasten. De ruimtes binnen het enorme retreat center zijn daar uiteraard ook op ingericht. Naar schatting biedt het retreat center plek voor 20-25 gasten. Het gebied wordt onderhouden en draaiende gehouden door personeel op het terrein zelf, in de office, in de keuken, enzovoorts. De algehele setting is kalm en intiem. 

Hoe kom ik bij D’Alijo Retreate Center?

Het ligt op een uurtje rijden van Porto. Je kunt rechtstreeks naar Porto vliegen vanaf Amsterdam. Wij adviseren met KLM vanwege de service, vliegtijden en vooral de duidelijkheid over de kosten.

LET OP: vervoer vanaf het vliegveld naar D’Alijo Retreate Center wordt geregeld, mits je jouw aankomst afstemt op de door ons aangewezen tijd.

We spreken met de groep een tijd af om te vertrekken vanaf de luchthaven. Kom je later aan, dan mis je de start van de retraite en kunnen wij het vervoer niet voor je regelen.

Hoeveel kost de retraite in totaal?

Je betaalt voor de gehele retraite €1450. Je vliegticket naar Porto is níet inbegrepen. Het vervoer van en naar de airport is wél inbegrepen, mits je vliegt op aangewezen tijden. Op de locatie maak je in principe geen kosten.

Je kunt daar mooie kleden en tassen koppen, dus het ligt eraan of je die verleiding kunt weerstaan 😉 Mocht je meer behoeften hebben aan eten dan kun je voor een klein bedrag buiten het menu om wat extra kopen.

Is er bereik?

Jazeker. Er is wifi in het ‘Mainhouse’ en in de lodges. Verder heb je in principe overal 4G bereik.

Wanneer ben ik terug?

De retraite eindigt op donderdag einde ochtend op 14 november na de brunch (ongeveer 12:30uur). Na dat tijdstip zorgen wij voor vervoer terug naar het vliegveld. 

Heb je een andere vraag of wil je mij spreken, horen, zien om op deze manier te voelen of dit retraite bij je past? Dat kan!

Mail mij op: info@noeskaadrianacoaching.com
Onderwerp: retraite 2024

Ik maak graag een afspraak voor een video call als je de behoefte hebt mij live te horen en/of te zien. Geef deze behoefte vooral aan!

Meld je hier aan