Yoga & Coaching Retraite

Yoga & Coaching Retraite

18 - 25 september in Portugal

Ons retraite en Corona

Mocht er vanwege Corona en de maatregelen een beleid komen waardoor we genoodzaakt zijn het retraite te moeten cancellen (of uitstellen) dan krijg je jouw volledige bedrag terug. 

Het goede nieuws is dat D’Alijo Retraite Center, de locatie van ons retraite, door de gemeente van Portugal als officiële quarantaine locatie is aangesteld. Dit betekent dat, mochten we na het reizen naar Portugal in officiële quarantaine moeten, de reis door kan gaan gaan, omdat dit officieel kan en mag bij D’Alijo. Je rijdt vanaf de luchthaven rechtstreeks naar de vallei en in principe verlaat je de prachtige uitgestrekte locatie niet. We kunnen je vertellen: dat wil je ook niet 🙂

Mocht dit beleid in Portugal van start gaan dan zorgen wij voor officiële documentatie van jullie verblijf in D’Alijo retraite center, zodat je hiermee het land veilig binnen kan komen.

Gedurende de gehele Corona periode heeft D’Alijo altijd z’n gasten kunnen ontvangen en konden ze zonder problemen de plek verlaten. 

Uit voorzorg nemen we bij de start van het retraite een sneltest af, zodat we zonder zorgen de week met elkaar kunnen door brengen. Het personeel wordt dagelijks getest en het is mogelijk voldoende afstand te houden. Tot nu toe hebben ze nog geen enkel geval van COVID-19 gehad.

Testen voor vertrek is mogelijk en je kunt rekenen op onze hulp in deze organisatie.

Een ander scenario kan zijn dat Nederland 5 dagen quarantaine verplicht stelt wanneer je uit het buitenland komt. De verplichte tijd thuis na ons retraite zou geen overbodige luxe zijn en zou je precies de ruimte kunnen geven die je nodig hebt. Misschien is het zelfs een idee een paar dagen extra vrij te nemen na deze mooie innerlijke reis. Uiteraard begrijpen we dat dit niet voor iedereen mogelijk is, maar het is een scenario om over na te denken als je merkt dat dit je zou belemmeren.

Heb je overige vragen mbt Corona en ons beleid: stel ze gerust via info@noeskaadrianacoaching.com

Wanneer?
18 tot en met 25 september 2021
Waar?
Cabeceiros de Basto in Portugal, nabij Porto

De retraite vindt plaats op een krachtige plek midden in een prachtige vallei om je (weer) in contact te brengen met de natuur en daarmee je eigen natuur. We hebben een waardevol programma samengesteld op een adembenemende locatie middenin de Portugese natuur.

Het exclusieve retraite centrum ligt in het Noorden van Portugal nabij Porto bij het stadje Cabeceiros de Basto. Omgeven door een vrij uitzicht over de hele regio en de ruime omgeving vormt het hoofdgebouw het hart van het centrum. Ver weg van de drukte van alledag kan je hier in de helende natuur tot rust komen. Het retraitecentrum is gebouwd en geïnspireerd door de natuur en ligt aangrenzend aan Peneda Gerês National Park (Portugal’s grootste natuurreservaat en UNESCO biosfeerreservaat). In de vrije uren ontdek je de talrijke wandelpaden in de nabijgelegen bergen,  watervallen en loop je tussen de massieve bomen. 

Op het uitgestrekte landgoed vind je vele verborgen plekken om te ontdekken en je op te laden. Het betreft vijf hectare op een oude Quinta midden in de natuur, omringd door een rivier & een ijskoude, maar prachtige waterval. Je vindt er ruime groene terrassen, olijfbomen, een verwarmd zwembad en je kunt kiezen voor een heerlijke massage. Vele mogelijkheden om je terug te trekken in een oase van rust.

Yoga

we starten de dag met een actieve yogales en we sluiten de dag af met yin yoga, meditatie of yoga nidra

Midden in een prachtige vallei

geniet van de waanzinnige natuur, mooie wandelpaden, natuurlijk ijsbad en rustgevende geluiden van vogels, kikkers en windgongen

Luxe verblijf

1-of 2-persoonskamers met badkamer. Een eigen hutje of gedeelde ruime kamer in het Mainhouse

1-op-1 coaching

een persoonlijke coachingsessie waarbij je begeleid wordt in het taal geven aan gevoelens, gedachten en inzichten

Workshops

het eigen maken van een yoga practice, het bevragen van je gedachten en het ontdekken van jouw (overleving-en beschermings) mechanismen

Time to relax

er is veel tijd voor jezelf. Om te relaxen, lezen, mediteren, wandelen, zwemmen of verbinden met elkaar

Wie zijn Wij

Anna (41) & Noeska (35) zijn al ruim 10 jaar vriendinnen en hebben elkaar ontmoet tijdens een workout in Amsterdam. 

Al snel ontdekten we onze raakvlakken: bewegen, bewustwording, gezonde voeding, yoga, natuur, reizen & het leven soms niet te serieus nemen!

In de afgelopen 10 jaar ontwikkelde Anna zich als befaamd yogadocente met een enorme gift voor lesgeven. Ze inspireert je om iedere dag een moment voor jezelf te creëren en daar structuur in aan te brengen door middel van een eigen practice. Ze biedt verdieping met het geven van yogaopleidingen en workshops. Ze is zacht, vrolijk, enorm begeleidend en ondersteunend en rijkt je binnen de yoga precies aan wat je nodig hebt.

Als coach is Noeska eerlijk, recht voor z’n raap, maar vooral creëert ze de ruimte en veiligheid om zelf (nieuwe) inzichten te verkrijgen. Je leert je eigen emoties beter kennen en toe laten, omdat ze laat zien dat je niet de enige bent en dat het een logisch gevolg is van jouw situatie. Zo leer je taal te geven aan je innerlijke wereld en begrip en compassie op te brengen voor jezelf.

 
Ik ben nu al fan! Het is echt leuk om op deze manier met andere ochtend gekkies samen te sporten! Met name de live sport momenten zijn heel fijn. Een stok achter de deur.
Annelies
Member
Ik had vanmorgen zo geen zin om te gaan sporten, maar toen ik even in de Hub ging kijken, werk ik zo enthousiast dat ik direct ben gaan bewegen!
Robin
Member
De DGM Hub stimuleert mij enorm. Wat was de workout vanmorgen lekker, ik ben zo enthousiast!
Karen
Member

Wil jij...

..  helemaal tot jezelf komen in een oase van rust

.. ondergedompeld worden in comfort & luxe

.. je laten verwennen met puur, lokaal en biologisch eten

.. dagelijks twee yogalessen per dag volgen, afgestemd  op jouw niveau

.. weer in contact komen met je gevoelens

.. onder begeleiding leren taal te geven aan je emoties

.. aanvoelen waar jouw échte behoeftes liggen en leren deze uit te spreken

.. in een prachtig natuurgebied op elk gewenst moment écht de tijd voor jezelf kunnen nemen

Wat kan je in dit Yoga & Coaching retraite verwachten..

Volledig opladen. Luieren bij het zwembad, wandelen, lezen of een duik nemen in het koude natuur water

Je wordt begeleid in het opbouwen van jouw eigen practice. Vele variaties komen aan bod voor een persoonlijke afstemming

Met een groep like-minded mensen leren en ontwikkelen. In de verbinding met de ander jezelf kunnen zijn

Vanuit jouw hart kunnen spreken en uiten. Denken, voelen en spreken liggen op één lijn 

Een dagelijks incheck moment. Voelen en weten waar jouw behoeften liggen in elk Nu

Helderheid en duidelijkheid over jouw keuzes, jouw richting. Meer interne uitlijning

Volledig opladen. Luieren bij het zwembad, wandelen, lezen of een duik nemen in het koude natuur water 

Je wordt begeleidt in het opbouwen van je eigen practice. Veel variaties komen aan bod voor een persoonlijke afstemming

Met een groep like-minded mensen leren en ontwikkelen. In de verbinding met de ander jezelf kunnen zijn

Vanuit jouw hart kunnen spreken en uiten. Denken, voelen en spreken liggen op één lijn

Een dagelijks incheck moment. Voelen en weten waar jouw behoeften liggen in elk Nu

Meer helderheid en duidelijkheid over jouw keuzes. Meer interne uitlijning

Een oase aan rust, adembenemende natuur, vogel- en kikkergeluiden en een natuur ijsbad om elke dag volledig bij te komen

Leren en inspireren dat is wat Lienke met haar Dear Good Morning voor mij heeft gedaan. De hub is een mooie samenkomst van alles wat Lienke doet elke dag weer.
Tess
Member
Ideaal dat er ook een app voor is, kan ik er altijd bij!
Anouk
Member
Het is zo onwijs overzichtelijk
Lisa
Member

Een week volledig in de watten worden gelegd, zodat er alle ruimte is voor jou en je interne proces

Aanmelden

Kies je type kamer en meld je nu aan.

De ruimte die je voelt biedt alle gelegenheid voor het krijgen van belangrijke inzichten

“We zijn met een intieme groep en er is begeleiding voor je proces waar en wanneer je wilt.”

Yoga & Coaching retraite 18 - 25 september in Portugal

€ 1797 incl. BTW

€ 1597 incl. BTW

De ervaring opdoen met een dagelijkse yoga practice en voelen hoe dit kan werken voor jou in het dagelijkse leven

Wie zijn erbij in de week van 18 tot 25 september?

Anna & Noeska hosten de retraite. Nico, Michael en Bruno runnen d’Alijo en zullen er ook zijn. Daarnaast is er uiteraard een team van koks, schoonmakers en onderhoudspersoneel van de locatie.

Hoe kom ik bij D’Alijo Retreate Center?

Het ligt op een uurtje rijden van Porto. Je kunt rechtstreeks naar Porto vliegen vanaf Amsterdam. Wij adviseren met KLM vanwege de service, vliegtijden en vooral de duidelijkheid over de kosten.

LET OP: vervoer vanaf het vliegveld wordt geregeld, mits je jouw aankomst afstemt op de door ons aangewezen tijd.

We spreken met de groep een tijd af om te vertrekken vanaf de luchthaven. Dit zal niet later dan 15:00uur zijn. Kom je later aan, dan mis je de start van de retraite en kunnen wij het vervoer niet voor je regelen.

Hoeveel kost de retraite in totaal?

Je betaalt voor de gehele retraite €1597 of €1797, afhankelijk van je kamer. Je vliegticket naar Porto is níet inbegrepen. Het vervoer van en naar de airport is wél inbegrepen, mits je voor 15:00 uur aankomt op Porto. Op de locatie maak je in principe geen kosten.
Je kunt daar mooie kleden en tassen koppen, dus het ligt eraan of je die verleiding kunt weerstaan 😉 Mocht je meer behoeften hebben aan eten dan kun je voor een klein bedrag buiten het menu om wat extra kopen.

Is er bereik?

Jazeker. Er is wifi in het ‘Mainhouse’ en in de hutjes. Verder heb je in principe overal 4G bereik (Portugal valt onder je bundel).

Wanneer ben ik terug?

De retraite eindigt op zaterdagochtend 25 september na de brunch (ongeveer 12:30uur). Na dat tijdstip zorgen wij voor vervoer naar terug naar het vliegveld. 

Heb je een andere vraag of wil je ons spreken, horen, zien om op deze manier te voelen of ons retraite bij je past? Dat kan!

Mail ons op: info@noeskaadrianacoaching.com
Onderwerp: retraite 2021

We maken graag een afspraak voor een video call als je de behoefte hebt ons live te horen en/of te zien. Geef deze behoefte vooral aan!