van overleven naar zijn

Coaching

In dit therapietraject is er voornamelijk aandacht voor het emotionele ...

We willen…

goed naar onszelf kunnen luisteren
nee durven zeggen
zelfverzekerd zijn
weten wat we willen
ergens voor staan
onszelf goed kunnen uitspreken
het leuk hebben en plezier maken
liefdevolle en diepgaande relaties ervaren

En dit alles het liefst vanuit een plek van verbinding. Dit kan alleen als we ook daadwerkelijk in contact staan met onszelf en onze gevoelswereld

Contact maken met onze gevoelswereld betekent alle gevoelens aan kijken die er zijn. Waar we tegen aan lopen is dat we ons niet veilig voelen met alles wat we voelen en waar we behoefte aan hebben; we vertrouwen onszelf niet.

Alle vormen van afweer-, overlevings- en beschermingsmechanismen moeten ons weghouden van dat Zelf, omdat we onszelf nog niet vertrouwen en durven zijn. Maar daarmee blijven we óók weg van de diepe verbinding met onszelf en anderen. Je mechanismen hebben dus een belangrijke functie (gehad) en je kan alleen loskomen van deze patronen als je kan begrijpen en zien waarom ze er zijn. Er is respect en compassie nodig voor dat ze ooit zo nodig waren.

In contact komen met jezelf vraagt je vooral los te laten wie je denkt te moeten zijn. En loslaten kan alleen als we ons veilig genoeg voelen bij onze echte ik; dan kan het jou loslaten. 

In de trajecten leer jij jezelf kennen en begrijpen, zodat er compassie en acceptatie ontstaat voor wie je bent en wat je gevormd heeft. Vanuit hier ontstaat er een veilige omgeving waar jij jezelf kunt zijn.

Ik wil kennismaken

Break Open sessie

Ben je op een punt gekomen dat je voelt dat je begeleiding nodig hebt en wil je meer weten over een traject bij mij? Vraag dan een vrijblijvende Break Open Sessie aan door je naam en e-mailadres achter te laten. Je ontvangt binnen enkele dagen een mailtje terug met een uitnodiging voor een afspraak. We ontmoeten elkaar in mijn praktijkruimte in Amsterdam centrum, in mijn praktijk aan huis in Zaandam of online via Google Meet.

Ik wil begeleid worden; welke opties zijn er?

Intensive traject

6 maanden

Advanced traject

12 maanden

€ 3.993 incl. BTW

(€ 680,50 p/m)

€7187.40 incl. BTW

(€ 613.95 p/m)

Ik wil begeleid worden; welke opties zijn er?

Intensive traject

6 maanden

€ 3.993 incl. BTW

(€ 680,50 p/m)

Advanced traject

12 maanden

€7.187,40 incl. BTW

(€ 613,95 p/m)

'Zelfontwikkeling gaat niet over jezelf verbeteren, het gaat over jezelf zien en zijn.'