Date

IK MOET HET (NU) WETEN

Één van de meest belemmerende gedachten die er is. Hoe reageer je/wat gebeurt er wanneer je dit gelooft: paniek, stress, geblokkeerd, beklemmend, druk op jezelf leggend. En hoe groot is de kans dat je vanuit deze positie ziet wat jouw mogelijkheden zijn…🤔 klein! Ok, hoe dan wel als je in een fase zit waarbij je ‘het’ even niet weet.

Ik betrek dit voorbeeld op ‘purpose’, maar je kan dit op alle onderwerpen toepassen. Waarom zou je moeten weten wat je purpose is als je opmerkt dat het nog niet duidelijk voor je is? Omdat je verwacht dat de antwoorden je geluk, vrijheid, werk of geld gaan brengen. En precies om die reden kan je juist niet zien wat ‘jouw weg’ is. Jouw pad wordt namelijk zichtbaar wanneer geluk, vrijheid, liefde en geld stroomt. Dan ben je vrij om alles te zien en te ontvangen.

Ben je gestopt met je baan, net klaar met een studie of om een andere reden in een fase waarbij alles open ligt? Heerlijk! Gefeliciteerd. Waanzinnig. Je wordt uitgenodigd weer een laagje af te pellen, meer in verbinding te komen met je hogere Zelf en je bewustzijn te vergroten. Met als gevolg: liefde realiseren op een dieper niveau. NEEM HIER ALSJEBLIEFT DE TIJD VOOR. Zie dit proces als het enige dat écht belangrijk is. GENIET!

Wat houd je tegen deze orientatiefase volledig te omarmen? Geld? Status? Mening van anderen? Schrijf deze gedachten op en check ze met The Work op waarheid, want ze belemmeren jou in het volledig ontspannen in deze prachtige tijd. Vergeet niet: er is áltijd een manier om aan geld te komen. Ik werkte 1,5 jaar lang in de leukste Cold Pressed Juicebar van NL, het was één van de mooiste periodes uit mijn leven. Ik maakte namelijk “mijn Zelfonderzoek” het belangrijkste ‘doel’ in dat moment. Jouw ‘purpose’ is niet per se doen wat je leuk vindt, ergens in ondernemen of überhaupt werk gerelateerd. Trek het eens los van werk en gun jezelf écht de tijd dit te onderzoeken. Zorg dat je goed regelt wat je in de tussentijd doet, zodat geldstress of statusissues je niet remmen.

Jouw pad, weg, purpose is allang in jou aanwezig. Je hoeft er dus niet naar op zoek. Maak enkel ruimte, zodat je het kan zien!

Meer blogs