Een magisch en LIEFDEVOL 2019! ♥️♥️♥️

Facebook
Google+
Twitter
LinkedIn

Mijn eerste post van ‘t nieuwe jaar gaat over LIEFDE, want alles is liefde! Maar hoe werkt het? Het is zó simpel, maar ook zó complex. We zijn er verslaafd aan, kunnen niet zonder, maar we vergeten dat we er niets voor hoeven te doen. Liefde = onvoorwaardelijk. Anders is het geen liefde. “Love is action, it’s something you do, not something you fall into or fall out.” — lees mee!

Liefde is een onderwerp waar ik met veel clienten over spreek. Het verlangen om liefde te ervaren is groot en dat is logisch: het is onze ware aard. Maar wat niet logisch is dat we denken dat we er een ander voor nodig hebben. Jij bent al liefde en hoe lang ga je dat jezelf nog ontzeggen?

Wil je volmaakte liefde ervaren dan gaat de ander nooit jouw oplossing zijn. Hoe groter jouw verlangen naar ‘de ander’, hoe meer je de liefde die je jezelf niet geeft via de ander probeert te verkrijgen. Wat we doen: houd van mij met heel je hart, want ik kan het zelf (nog) niet. And that never works.

Love yourself first. Cliché maar waar, toch wordt ‘t vaak niet juist geïnterpreteerd. Eerst van jezelf houden betekent niet jezelf net zo lang ‘onder handen nemen’ totdat je perfect bent. Het is in het Nu jezelf toestemming geven te zijn wie je al die tijd al bent. In acceptatie zijn met alles wat is. Ben je nog wel eens fel tegen iemand? Fine! Voel je nog best vaak afwijzing? Me too! Kan je nog wel eens te streng zijn voor jezelf? That’s ok! Just love love love it! Open je hart, naar jezelf, voor ALLES wat je in jezelf tegenkomt. Onvoorwaardelijk, anders is het geen liefde.

Wachten totdat je tot over je oren verliefd wordt op een ander en daar eindelijk de liefde vinden is een illusie. Liefde is actie. Zonder een open hart kan je helemaal niet verliefd worden. De ander gaat jouw hart niet open zetten, that’s your job!

Je ziet geen liefde, als je het niet mag zijn. Jij bént liefde, daar hoef je niets voor te doen. Maar sta ook toe vanuit die liefde te leven. Liefde vind je niet in de wereld buiten jezelf, het is altijd al in jou aanwezig. Mag je het zien?

Wil jij meer zelfliefde, vertrouwen en vaker loskomen van je gedachten? Boek dan nu een kennismaking.

Gerelateerde artikelen

IK DOE HET NIET GOED

Een gedachte die iedereen kent, die voortkomt uit het ego. Zodat je beter (sterker) wordt. Vanuit de evolutie gezien zorgt het ego

Echte Liefde

Echte Liefde.. ❤️ het lijkt zo ingewikkeld, maar als je echte liefde voor jezelf voelt, dan is het eigenlijk heel simpel. Mijn

LIEVE LIEVE LIEVE LIEVE VROUWEN

Deze post is voor jullie, omdat jullie hier direct en indirect om vragen. En waar ik vragen hoor geef ik antwoord. Niet

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Nieuws van Noes

Schrijf je in voor maandelijks ‘Nieuws van Noes’